Potato Class
🌍 Ontdek hoe een eenvoudige doos een revolutie teweegbracht in het wereldwijde transport!
De standaardcontainer, uitgevonden in de jaren vijftig, transformeerde de maritieme logistiek, waardoor de handel sneller en betaalbaarder werd. 🚢
Duik in het fascinerende verhaal van deze innovatie die onze wereld heeft veranderd, de transportkosten dramatisch heeft verlaagd en de wereldeconomie heeft gestimuleerd. 📦
✨Lees meer in ons nieuwste artikel!
🥔📏 Het dimensioneren van de aardappelen is een cruciale stap bij Ecofrost voordat ze worden omgezet in heerlijke frietjes, wedges of zelfs puree.
Wist je dat de grootte van de aardappel zijn lot in onze keukens bepaalt? 🍟
De grotere zijn perfect om knapperige frietjes van te worden, terwijl de kleinere hun weg vinden naar de creatie van onze romige vlokken.
🎥 Ontdek via onze video hoe wij onze aardappelen sorteren en de fascinerende transformaties die ze ondergaan om te resulteren in jouw favoriete producten.
👇 Bekijk de onderstaande video om het proces in actie te zien!
🥔✨ Bij Ecofrost zijn we er trots op om te werken met een product dat zo natuurlijk is als aardappelen. 🥔
Het garanderen van de kwaliteit van onze producten is onze topprioriteit . Velen van jullie vragen zich af wat de zwarte vlekken zijn die soms op aardappelen verschijnen.
Wat zijn de oorzaken en hoe kunnen we deze aardappelen opwaarderen?
Ontdek in onze exclusieve video een kijkje achter de schermen van onze selectie- en verwerkingsprocessen en hoe wij deze uitdagingen omzetten in kansen om u consistent heerlijke producten aan te bieden.
👀👇 Bekijk onderstaande video voor meer informatie!
Hallo ,
Wist je dat er niet alleen voorgekookte kroketten bestaan? Er zijn ook kroketten met paneermeel !
Maar kent u het verschil tussen deze twee producten? 🤔
Het is heel eenvoudig...
De voorgekookte kroketten zijn gemaakt van puree waar wij een mix aan toevoegen, daarna gaan ze de friteuse in om voor te koken.
Kroketten met paneermeel worden ook gemaakt van aardappelpuree, maar dan bedekt met paneermeel dat gluten ( allergeen) bevat. Ze worden niet voorgekookt tijdens ons productieproces, maar de knapperigheid van het broodkruim zal u verrassen bij het thuis bakken.
Dus, van welke van de twee geniet jij het liefst? 😁
🥔 Uitleg droge stof en gewicht onder water! 🌟
Elke partij aardappelen wordt met een zetmeelmeter getest op dichtheid en drogestofgehalte. Gemiddeld hebben onze aardappelen 21% droge stof, maar ons doel is 29-30% om te zorgen voor knapperige, minder vette friet.
📉 Wij passen daarom het watergehalte aan om deze superieure kwaliteit te bereiken. Elke bak waar u van geniet is het resultaat van strikte normen en constante innovatie!
🎥 Bekijk hieronder ons filmpje om te zien hoe wij de droge stof van onze aardappelen meten!