Historiek

Ecofrost nv is een jong Belgisch bedrijf, gesitueerd in Peruwelz. We zijn gespecialiseerd in diepgevroren aardappelproducten, hoofdzakelijk diepvriesfrieten.

 

Ecofrost zet kwaliteitsproducten af tegen competitieve prijzen rekening houdend met het steeds wijzigend consumentenpatroon van de klant. Hiertoe streeft Ecofrost ernaar om rendabel te zijn zodat zij verdere investeringen in de toekomst kan garanderen. Hierbij wordt er grote aandacht besteed aan flexibiliteit, service en klantvriendelijkheid.

 

 

 

 

Ecofrost werd opgericht door 2 families, familie Hoflack & familie Vervaeke. 
Pol en Dries Vervaeke zijn actief in de aardappelteelt en -handel. Door hun drie generaties lange ervaring, weten ze de juiste grondstof te kiezen en hun landbouwers onder contract goed te begeleiden. 
Luc en Marc Hoflack hebben 25 jaar ervaring bij het invriezen van groenten. 
Samen vormen zij een synergie die "een nieuwe naam in de aardappelwereld" creëert.

 

Sinds de oprichting in 2003 levert Ecofrost haar producten reeds aan meer dan 110 landen, gespreid over de 4 continenten. Onze R&D afdeling probeert steeds aan de behoeften van dit internationale cliënteel te voldoen.

 

De principes van ons jong bedrijf zijn vertrouwen, flexibiliteit, teamgeest, service, kwaliteit en klantentevredenheid. Zes kenmerken die al onze werknemers hoog in het vaandel dragen.

 

Reeds verschillende keren werd Ecofrost uitgeroepen tot snelstgroeiende onderneming door het Belgisch Zakenblad Trends; hiervoor kreeg zij in 2010 - 2011 en 2013 de Trends Gazellen Award.