Historiku

Ecofrost Inc është një kompani e re belge e vendosur në Peruwelz. Ne jemi të specializuar në produkte patate të ngrira, kryesisht patate të skuqura të ngrira.

 

Ecofrost ju ofron produkte cilësore me çmime konkurruese duke konsideruar gjithnjë ndryshimin e kërkesës se klientit dhe të konsumatorit final.Per këtë arësye, Ecofrost është e angazhuar të jetë fitimprurese në mënyrë që investimet në te ardhmen të mund të garantohen.

 

 

 

 

Ecofrost Inc u themelua nga dy familjet, familja VERVAEKE dhe familja Hoflack. Pol dhe Dries VERVAEKE, i cilët vijnë nga një familje prej tre gjeneratave që merren në tregtine patate të freskëta, kanë ofruar njohuri të lëndëve të para. Me këtë përvojë, ata e dinë të zgjedhin lëndën e parë dhe të mbështetin fermerët që kanë nën kontratë.

 

Luc dhe Marc Hoflack kanë 25 vjet përvojë në perime të ngrira. Se bashku ata ofrojnë një sinergji të persosur i qe le "nje shenjë në botën e patateve".

 

Që nga themelimi i kompanisë në2003, Ecofrost Inc shpërndan produkte në me shumë se 110 vënde në mbarë botën. Dipartamenti ynë R & D është gjithmonë i gatshëm për të permbushur nevojat e klienteles ndërkombetare.

 

Parimet e kompanisë sonë të re janë besim, fleksibilitet, shpirti i bashkpunimit, të shërbimit me cilësi dhe kënaqesi të konsumatorëve. Pika që te gjithë punonjësit tanë kanë gjithmonë në mendje.