Klientela

Shitja me pakicë

Shitja me pakicë

Produktet tona shiten nëpermjet ipermarketeve,supermarketeve, cash & carries, dyqaneve, plataformave të distribucionit...

Sektori I ushqimit

Sektori I ushqimit

Ecofrost gjithashtu është e fokusuar në shërbimin e ushqimit të konsumatorëve, siç janë ristorantet, take-away, hotele, shkollat, fastfudet, spitalet...

Industria

Industria

Ne ofrojmë prodhimet tona me shumicë,të cilat mund të përdoren në pregatitjen e ushqimeve ose per paketim dhe rishitje.

Nje gamë e gjërë e prodhimit është e mundur tju ofrohet me etiketën tuaj.Volume të vogla gjithashtu mund tju ofrohen me markën tuaj.